Salutare, dragi cititori!

Vă anunțăm cu bucurie că sic! își reia activitatea începînd de mîine. Ne pare rău că a fost o pauză mult prea lungă, în care am pierdut o groază de evenimente politice. Vorbim poate de cele mai importate cîteva luni pentru țară de la 2009 încoace.

Însă nu am stat degeaba. Ne-am găsit o casă nouă, am muncit la un site nou și ne-am organizat ca o asociație obștească nouă, astfel încît să fim pe deplin independenți.

Totodată, vom lansa și niște materiale noi. Ținînd cont de atenția internațională de care se bucură Moldova în ultimul timp, vom publica și traduceri în engleză ale articolelor săptămînale de analiză sau fact-checking. De asemenea, pe lîngă tradiționala sinteză a zilei, vom publica și o sinteză a săptămînii în engleză.

Revenim mîine cu primul articol, iar de luni reluăm sinteza.

Le mulțumim prietenilor noștri de la Black Sea Trust care au avut încredere în continuarea proiectului nostru și ne-au sprijinit cu un nou grant.

Totodată vrem să creștem, să lansăm noi tipuri de materiale și pentru asta avem nevoie și de ajutorul vostru. Vom lansa în curînd o pagină pe Patreon, unde veți putea sprijini direct munca noastră.

Rămîneți alături de noi. Promitem că va fi interesant!

Cu drag,
Echipa sic!

V-ați abonat cu succes la sic!
Bine ați revenit! V-ați logat cu succes.
V-ați logat cu succes.
Adresa aceasta a expirat
Succes! Contul Dumneavoastră a fost activat, Acum aveți acces la tot conținutul.